Älsklingen=)

Hej!
Jag känner att jag har blivit fett oaktiv här på blogg.se, men liksom, jag sitter inte alls lika mycket vid datorn längre jag hinner helt enkelt inte!
Mycket har hänt sedan jag skrev sist=).
Jag har börjat solan, rättare sagt - gymnasiet!
Åva NV08FMT, estet klassen som är sjukt underbar än så länge ;).
Jag har valt foto som inriktning...
Jag hade namnsdag i måndags, då kom pojkvännen med en jättefin ros å en fuktighetscrem, så sjukt sött!
Aah, asså jag kanske inte har sagt det, eller ni kanske inte visste att jag hade pojkvän? :P vi har dock inte vart tsm så länge men endå, liksom, sen jag skrev sist typ;) eller nåt(A). Underbar är han i a f.
Just nu sitter vi hos Benjamins far, å ska snart dra oss hem, eftersom jag har värsta hostan, fast nu börjar den lägga sig tog hosmedicin^^. Men Benjamin gjorde te å e jättegullig, naaaw älsk<3
Ska nog ta och vara lite social och fixa till mig(A).

Pussar

ÅLAND'S BILD ;D


Regn å glädje runt Mälaren!

Shaa!

Igår åkte jag Mälaren runt me pappa på MC =), riktigt kul, förutom att det började regna xD men men, jag som trodde min jacka var vattentät, men icke då :O! Så det gick igenom både jackan å min tjocktröja så jag frös som bara den :P.
När jag frös som mest så märkte jag att det ringde, vi va på Donken då ^^, så jag svarade å då va de Filip från Skåne som ringde :D gissa om jag blev mega glad liksom :D, saknar honom så himla mycket juue "/, men jag övertalar honom me att komma upp hit till Sthlm (A) mahaha. Tjocktröjorna for lajf ;).
Just nu händer inte mycket alls mer än att jag å pappa ska iväg å handla, å hämta ut nåra bilder jag bad att få framkallt =) så ska bli riktigt kul å se dem!

Ibland ändras livet, dock på ett chockerande sett, som nu... Jag vet inte vad jag ska säga...
Men du vet som sagt att jag saknar dig.

ÅVA SMNVFO =D
<3


Puss

En evighet från blogg, ett evigt resande!

Hej!

Jag har varit borta sammanlagt 20 dagar, å va hemma 4dagar emellan, därför skrev jag inget inlägg"/, kände att jag inte riktigt hann skriva, men nu efter en vecka hemma så fick jag tid löver =D!

Först så va jag på Åland 8dagar å i Sverige 2dagar, riktigt trevligt, fick en massa nya vänner, genom att vi va 28st :P, jag åkte me en kompis Therror å hennes familj å så:). Najs!
Det blev en hel del skojjiga grejer, bland annat bad och sol!
Å för mig, som va me som fotograf för Veteran Traktour=D NAJS! Massa bilder, fast alla e typ på Kristers dator:P En kompis som hade sin laptop me sig ;D.

Sedan var jag hemma i 4 dagar, innan jag fick packa om och flyga ner med jobbet till Frankrike och Taizé, vet ni va det är? :)
Efter två dagar i Paris bar det av mot Taizé!
Det började med att vi mest va me församlingen, men sen så blev vi in delade i grupper, vi delade grupp med nåra skåningar<3 å en Littauisk tjej, Joulanta:). Den gruppen ägde!
På tisdagen, så blev jag sjuk "/ eller akutsjuk"/... men men, jag va häning hela veckan:(
Men jag va me endå=)
Jag va mest me Rasmus å Filip, å Therese x3 :P<3

Nu så ska vi snart äta här hemma, å sen äre filmkväll på G.

Nån som har gjort nå skojj i sommar? =)

Pussen.

RSS 2.0