PEAK PERFORMANCE 40% REAN! <3

PEAK REA IDAG =D

Idag har jag varit sjuk... Eller ja, vilat upp mig eftersom jag är små förkyld. Men i a f, skolan (vi 9:or) slapp öppethus på skolan idag eftersom vi tydligen skulle ha skoldans eller hur jag nu ska förklara det...
Men eftersom jag har och är sjuk så missade jag det, (hade missat träningen liksom) så skulle jag egentligen kolla ¨på, eftersom jag absoulut måste på rean asså, på PEAK.
Från början va det typ tänkt att jag ev. skulle få en ny skid-snowboard jacka. Men... Sedan får jag givetvis syn på ett par jeans, snygga som bara den enligt mig!! Funderar på att lägga upp en bild...
Men nu får jag hålla koll på mina pengar asså! Även om det var 40% rea så kostade dem en hel del...

Nu försåtr ni säkert ett Peakfreak's liv? ;)

Hur är det med er andra då?


Hellu Here I'm ;)

Hej!
Jag heter Louise, men dem flesta kallar mig Moroten/Peakfrek eller likande. Typ whatever you want^^

Tbx till livet...

Idag har jag varit i skolan (CHOCK?), nej nej, brukar faktiskit vara i skolan hehe. Hade massa tråkiga ämen som vanligt, bla. teknink, jag är som jag är, så... jag lyckades att spilla blåfärg över tröjan... -.-" blev typ fett lack, efter den lilla incidenten tar jag tag i penseln å råkar måla ett vitt streck på tröjan... från början va tröjan svart!!!

Men men, jag överlevde, har ju min nya mobil nu *mohahaha* love it! Det är en Sony Ericsson W910i Kent<3 Fylld me massa musik... typ min bästis<3 KENT & HARDCORE =D! Någon som vill dela med sig av sin musik stil å smak?
 Adda mig!? [email protected]

Händer ikväll hos er andra då?

*Älskar dejj bästis<3*

Kram

"A ta dejj" <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0