Idre Fjäll.

Tjosan! Nu så ska jag uppdatera lite här xD HAHA. Okej okej, jag har varit i fjällen i en vecka. Vi hyrde en stuga med loft =D så jag sov dubbelsäng, så det kommer kännas sjukt konstig nu när jag är hemma...

Lite snabb info om veckan:

Söndag-Lördag asså.

Söndag: Vi kom fram å checkade in å tog det lungt, packade upp osv.
Måndag: Förmiddag Snowboard, men jag va rädd så bytte till hyr skidorna efter lunch, då blev det mer "skidmode".
Tisdag: Skidor, 2 backar sen hem -.-" no coments.
Onsdag: Skidor tror jag:p eller nja, bräda:p
Torsdag: TRÄÄÄÄNING innan fredagens [ Fischer cup] naaajs, gick bra på träningen.
Fredag: Tävling, fanns desvärre inte Snowboardklass:(.
Lördag: Åkte hem en dag tidigare:/ skidor men för mycket dimma.

Denna vecka var helt underbar som vanligt. Det var inte riktigt hoodie å termo väder, utan på med jackan, så det blev inte jätte mycket skidmode, men när vi utanför pisterna så körde jag på jeans, å mjukisar så klart:p.

Nåt annat kul som här hänt... näääe, va har ni gjort?


Dagens Outfit...


Hej hopp!


Jahaja, nu skriver jag igen... mahaha. Vad ska jag säga om dagen dåe? Hmm, klädproblem.
Så.... Det blev till å fråga [William] tack du är bäst!

Det blev: Ett par svarta jeans från BikBok, ett grått linne/t-shirt med tryck från JC, en rosa/rutig kofta från MQ... ett vitt skärp från D&G helt oäkta ;D å underkläder haha. Aja, frisyren belve som vanligt typ, en slarvig knut xP. Men helt acceptabelt.

Nån annan som vill välja kläder åt mig? Maila/MSN'a [email protected] =)
Berättar då va vi har å välja på :P HAHA trååkigt.

[2 dagar kvar till IDRE FJÄLL<3]

Tack en engång WILLIAM<3 :D

Pusshaaj.

Sooooooooooooova...

Shaaaaaaaaa! =D

Höhö, aja, när man väl nästan har somnat så ringer mobilen - Jimmy. Aja jag svarar. Han berättar var han är, och att han lite lost osv, han säger att han ska gömma sig för sin flickvän xD okej, Jimmy! Det är bra ;P HAHA.
Men men, lite kul xD <33333 BTW, resten av dagen har jah pluggat, bläääääääääää! Asså börjar tröttna på å va sjuk:( men om en vecka typ så är man i fjällen *längtar*!
Alla verkar vara fett deppade? Äre så? Okej okej, jag är inte heller glad jag veet, men ändå, ska det behöva vara såhär? :( neej!!!?? AJja snaacka?

ses.

SJUK - igen -.-"

Euuuuuw, feber illamående osv:S.


PALLA att vara sjuuuuuuuuuuk igen:( Jag vill oxå ut i helgen, IKEA å allt, min tröja :/ lala, kommer väl dra dit ändå.

Funderar på å måla om lite hemma, vilka färger? svart, å så ska jag skriva JL/Peak på väggen i vitt? :P HAHA, adda min MSN, [email protected] xD

Nån som vill läsa nåra noveller? ;D HAHA ses


"30 minuter, ta vara på varje minut, sov sött älskling, jag älskar dig" vanliga fraser?

Heeey!

Jahaja, vad ska jag säga... rubriken...?! Säger d allt? Nae, skulle inte tro det!

btw, va 30minuter i skolan idag, eller aah 2h EGENTLIGEN men en lektion, resten tillbringade jag på ett krismöte -.-". Jag fattar inte, varför, alla dessa ord, som jag har som rubrik hör jag ofta! Men ingenting stämmer, säg inte " - Jag älsakr dig" om du verkligen inte menar det, tänk dig för. Sov sött älskling, om du kallar mig älskling bör du veta att jag inte somnar! Ta vara på varje minut, visst visst, vad är meningen? 30 minuter... ja du läste d för ett ta sen.
JAG PALLAR INTE HÅLLA FAST VID ALLT LÄNGRE.

Jag är inte perfekt, ingen är det, i a f inte enligt mig.

Finns det nån som jag kan snacka med? Som är förstående? Nån som är en äkta vän? Inte sviker?
Nån som betyder ett leende.

Jag vet inte hur jag ska beskriva saknaden efter dem som bara har försvunnit... Mer än att dina sista ord var, " - Jag älskar dig, släpper dig aldrig, villl ha dig." Sen dess har jag inget hört ifrån dig, jag saknar dig.
[Jimmy] du är borta för alltid nu, vänta på mig, jag kommer snart...

Asså nej jag pallar inte. Nåt postivit kasnke? Hmm, jag spelade GH3 igår, *yey* jag sög x).

Hej då. Ses;)

LEDSEN...BLONT... REVBEN... BESVIKEN... FÖRVIRRAD... SAKNAD...

Lalala, nu sitter man på Jessikas köksgolv, vi väntar på att Lilo å Malis ska komma tbx mä mera färg till håret...Åååh, om ni la inte visste så har jag la brutit revben "/ ... å just nu suger det mesta! Jag vet seriöst inte vad jag ska göra längre. Ingenting är riktig skojj längre, inte ens onsdagsgruppen var en riktig höjdare. Kanske är det bara jag som är allmänt ner deppad? Eller? Jag får inte sporta eller nånting sånt nu heller:( Sitter å tänker på hur sjukt det har blivit... Mitt hår ny färg igen.
Idag ( fredag) så är jag sjuk, hann inte publicera inlägget igår... Jag skulle typ ha "fått" en ponny, eller lånat/ tagit hand om, men han ska avlivas... eller, är. [ JIMMY DU KOMMER VARA DEN FINASTE FÖR MIG. ] SAKNAD. Jag vet seriöst inte vad jag ska göra... jag vill inte ha det såhär, men antagligen får jag leva med det. Thaha. Är det någon som har film förslag, jag har sett Juno 2ggr... Så, lite nya tips?

RSS 2.0