En lektion till...

Hej!

Sitter i skolan på datakunskapen, min dator/inloggning fungerar inte som den ska:(.
Så det finns inte så mycket att göra mer än att sitta och stirra rakt fram
Vi har yttligare en lektion kvar efter denna lektion, *suck*.
Nu slutar vi tydligen.

// Louise


Att lära sig...

Hej där!

Det var återigen ett tag sedan jag var ordentlig och aktiv här!

Sedan det senaste inlägget har jag åkt in på akuten och grejer. Det är då man lär sig uppskatta livet, när man är nära att mista det. Men Benjamin fanns vid min sida hela tiden (tack baby). Skönt att ha honom där:), dock inte ett trevligt avslut på en trevlig kväll som slutade i ett helvete. Men men, som sagt, man lär sig uppskatta saker och ting, jag brukar klaga. Men när jag nu två gånger har varit nära att mista livet så inser jag vilken tur jag har haft. Benjamin har alltid funnits där som stöd efteråt, vilket är mycket skönt. Jag älskar dig :*.  Har inte vart så mycket i skolan denna vecka p.g.a söndagens incident, men jag har vart närvarande liiiite i a f:).

Denna helg kommer vara realltivit lugn!

  • Fredag: Tjejkväll med massa tjejsnack å mys:) Skönt som bara den!
  • Lördag: Träffa Benjamin:) kanske stan... Plugga lite..
  • Söndag: Ingenting inplanerat mer än att vara med Benjamin:)  



Jag borde fotografera lite mera, det har tyvärr vart lite dåligt med bilder på sistonde. Ni får mer än gärna komma med förslag!


// Louise


 


Luftrörskatarr å Powerpoint!

Hej!

Det var en lång tid sedan sist. Men jag måste erkänna att jag inte riktigt har vart i form för att skriva. Det har alltid kommit något emellan.
Det är ju inte så att jag lever ett perfekt liv, som många skulle anse. Visst, jag visar att jag har attiyd, men dem som verkligen känner mig vet att jag döljer ett rent helvete. Så nu vet alla det.
Jag är hemma och är sjuk, som alltid skulle man kunna säga haha. Nej då, har lutrörskatarr, imorgon (tisdag) så har jag angivit en länk i mitt skolarbete hit, så därför tar jag mig denna tid att skriva:P. Det är BTW en Poerpoint uppgift.

Vad har mer hänt tro? Hmm, 6 månader med Benjamin ;D, snart flyttar han. Så det blir snart att åka hem till Täby å hjälpa honom med allt. Sen så. Då är det stan. Jensen nästa termin? Nja, vettefan vad jag vill. Helst Göteborg, men men, det kommer inte att hålla.

Sportlovet var ett sjukligt lov, jag å Benjamin låg hemma, sjuka. Men en trip till stan för å köpa lite kläder fick det bli.

Vad har hänt för er? (Om jag ens har läsare kvar:P)

// Louise *puss*

RSS 2.0