Redo för att satsa?

Tja!

Sitter hemma och funderar... på om jag ska satsa på en fotoblogg?! Det skulle vara kul, så länge som folk kollar och kommenterar givetvis! Jag är inte så sjukt bra på att blogga med ord, jag är mer estet, färg och form! :)
Kanske det skulle bli bra så, att ha en blogg vid sidan av denna med fotografier? Eller, bilder berättar så oerhört mycket, är det något att satsa på? Det kan bidra till mycket, men samtidigt - negativ också, frågan är om jag är redo! Det tar ju upp en hel del tid, men det är sommarlov snart och då kunde jag ju starta och se, ifall det blir bra - då kan jag fortsätta eller ej. Det är ett alternativ. Vad skulle det vara för slags bilder? Vilken målgrupp skulle det vända sig till? Många frågor, inga bra svar, det är en ren utamning:). Det kan vara kul det med. Men jag vet inte. Kom med förslag.

Denna helg har fört med sig ett underbart väder! Solsken, solat mestadels, fått lite stekyta ;D. Men långt ifrån NÖJD :P.
Idag var det Konfirmation, det var kul att få återblickar. Men det var två av kusinerna som Konfirmerades:). Jag för nöja mig med att jag får vara ledare om jag vill :).

Puss Louise

Matematik B

Hej!

Idag skrev vi nationella i matte b, gick si sådär... Gjorde mitt bästa och det är huvudsaken:)
Har motionerat en bra bit idag:) Nu sitter jag hos Benjamin och ska äta=) Imorgon är det intagningsprov :O har fixat i ordning bilderna nöjd:D

Aja, ska gå å mysa med älskling nu<3

Pussar Louise

Foto<3

Hej!

Helgen har vart helt underbar! Den har gått åt till att chilla, vart med kompisar och sedan älsklingen. Jättemysigt.
Vi hängde runt i Täby å spenderade pengar, men det var sjukt trevligt. Hittade ett halsband till klänningen jag ska ha på söndag! Har fotograferat en hel del med, mestadels till mitt intagningsprov som sker på onsdag, visst är jag taggad, men nervös är jag samtidigt... Men har fått feedback från nuvarande fotolärare och hon anser att det kommer gå bra och som sagt, jag är taggad.
Idag var det typ idrottsdag, men eftersom jag har vart sjuk (åkt in och ut från sjukhuset pga allergin) så chillade jag med en promenad på 3-4km ändå fast hemma med Therror. Sedan fotade jag massor på kalvarna och hästarna såklart:).

 © Louise Brännlund




LOUISE FOTOAR © Louise Brännlund



Där är några exempel av dagen:)

Kram Louise♥

Novell och stan

Hej hopp.
Idag var jag med Louise i stan:) vi hittade massor med fina grejer:D
Massa tjejdag^^ shopping på hög grad, hittat mig en vit klänning, så nu ska jag bara leta efter höga klackskor :O
Jag är så less på att INTE hitta kläder eller skor som passar, nu är frågan; kommer jag atat hitta ett par? Haha, aja det återstår att se! Jag vet inte ens om jag får gå i ett par:). Anledningen till köpet var pga kusinernas Konfirmation och en 30 års fest framöver, även skolavslutningen och festen! Så det är bara att köra på! Ska bli riktigt kul!

Är klar med utkastet till novellen, nu ska den bara fixas en hel del:) har inte ens läst den själv haha:) men men, den blir nog bra i slutändan! Petter borde vara mer än nöjd jag har faktiskt skrivit mer än hans önskemål:) Nu är det bara att lägga upp på Portalen och redigera texten i skolan:) NAJS värre!!!

Imorgon blir det nog nån kompis:) Sen blir det matte B plugg, GAAAH, jag orkar inte med mer prov, men vafan, det är över snart:) Bara att göra sitt bästa och lite till, sen går det ju inte mer:) Då är jag nöjd:D.

Dags att kila från datorn kanske, trött som F-A-N.

Puss på er.

Louise

Så var det dags!

Hej hopp!

Nu är det dags att skriva igen. Jag har börjat på min novell i svenskan nu :D, missade tyvärr feebacken idag:/ men men, det löser sig fan:D nån kan väl säkert läsa den:).
Tror att jag har sålt min cykel så nu får ajg pengar hihi:) ska nog köpa ett par vita jeans:) eller nåt liknade, en klänning till Konfirmationen? Tips?

Jag har intagninsprov på hmm... ONSDAG, well, nervös som faaaaan, men det är bara att göra sitt bästa å låta juryn fatta beslut:)

Tips på tema-röda bilder? :D

Who am I?

Hej!

Idag har jag haft prov i både Kemi A och Biologi, avsnittsprov:) det gick väldigt bra:) Jag är nöjd med andra ord.
Sedan har jag lärt mig att beräkna Cirkelsektorn! Fast, jag kan den inte så bra ännu:P men jag är typ klar med uppgifterna hon gav oss på lektionen i a f:).

Har även fått hjälp med att häva mitt mobilköp, för er som inte vet så har jag haft det struligt med en telefon sedan jag köpte den.
Men men.

Imorgon skall jag till sjukhuset! Yey.


Jag... hmm, aja, finns inget att säga om mig, utan ta reda på :)






                                                                  
  // Louise

Nej

Hej.

Jag har börjat skriva på min biologiuppstats. Jag är väl klar med kladden. Men jag vet inte hur jag ska börja. Det är det som är problemet. Hela helgen kommer gå åt till att plugga. Plugga, plugga och plugga.
Fast, jag är sjuk... det går verkligen inte över:( fick ett astmaanfall igår kväll. Wiie.
Jag orkar inte plugga. Kommer inte på något kul att skriva heller. Det suger.






// LouiseFinns även utställd i skolan.

Ännu en dag...

Hej!

Nu sitter jag här igen, uttråkad, slö och matt. Jag var i skolan i 10min idag, innan jag kännde att det gungade alldeles för mycket, då ringde jag mamma. Imorgon får jag anstränga mig yttligare ett steg, ska dit och ha nationelltprov i engelska. *Yippi*. Idag skulle jag ha vart på en grillning, men som sagt, I STILL HERE, SICK. Jag har ett extremt godisbehov, jag får inte. Vi vet inte vad det innehåller. Nej nej, inte glass heller, bara Piggelin, jag tror jag tröttnar. Jag levde på det i sommras, ska samma procedur börja igen? Nej tack, kom med mera smaker, inte bara en enformig sådan.
Vad kan man mer uppdatera om, hmm... att jag kommer få ett känslomässigt sammanbrott snart. Jag har fortfarande feber. Kan det bli bättre? Något positivt om dagen? Haaa... Jo, min C905 har kommit tillbaka från lagningen, så vill hämta ut den så snabby som möjligt, men det lär få vänta det med. Tänkte sprida lite färg i bloggen genom att lägga ut någon/några bilder; alla bilder är MINA dvs, ensamrätt. JAG har fotograferat. Vill någon ha bilderna, plinga ett mail: [email protected] så löser vi det! Enkelt va?

Till dig älskling.<3



// Louise

I still here...

Hellu!

Jag har fått komma hem från akuten. Har dock fortfarande astma, men jag lever åtminstonde. Sitter här och har ångest. Jag vet allvarligt inte vad jag skall göra åt den saken...
Dennis beodrade mig att chilla ett tag framöver och han har nog rätt...
Skall snart till skolan på ett möte, inte för att jag mår bra, men jag måste verkligen få det gjort innan den 11 maj. F*n.
Hämta lite skolböcker blir det också. Sedan hem och skriva uppsats, i a f börja på den... Hög tid för det nu, har en vecka på mig, men det löser sig!
Allting bara snurrar runt just nu, jag borde nog inte sitta här... Men men, det får vara. Det kunde faktiskt ha vart värre, jag lever i a f...

Kanske dags att bli aktiv på bloggen igen...? Aja, jag vet inte. En kommentar skadar absolut inte!

Kram Louise♥

RSS 2.0