So... CONFUSED:S

Yeah rigth! I don't understand... Saker å ting ändras, men asså detta skitläge, den man litade så otroligt mycket på, den som man anförtrodde sig till, den man typ levde för, bara skriker å skiter sig så otroligt mycket! Vilket himla skit snack å lögn allting har varit! Jag var väldigt nära att berätta för dug hur mycket du betydde för mig, men efter idag vet jag inte. ALla känslor som är om dig är förstörda å konstiga nu, du va verkligen en av dem bättre vännerna. Jag fattar inte att jag saknar dig så här otroloigt mycket! :'(. I NEED YOU! Men du behöver inte mig? Å fy, jag vill inte vara utan dig, men det kanske är bäst så, bästa vänner... va vi typ?! JAG SAKNAR DIN NÄRHET DIN TRÖST, DIN RÖST, JAG SAKNAR HELA DIG! </3!
Gör inte såhär='(! Jag vet inte vad jag ska göra längre! Jag är inte värd dig!
MISS YOU, Du betydde mer än jag sa.
Förlåt.

Neeeej! Jag orkar inte! Lämna mig inte med Kärlek på avstånd!

Usch vilken dag! Febern har typ gått bort men resten, huvudverken, mattheten, - allt! Filmkväll egentligen, men nehe, sjuk:( Flyttas tills imorn, å då händer en massa andra saker. Först skulle dä ba va film å foto, men fick nå "erbjudande" om en fest, *yey* perfekt nu när jag e sjuk, not. Sen ville min barndomsbästis att jag skulle me å shoppa, å jag kan inte säga nej... Åååh, känns som om vi glider ifrån varandra så himla mycket, men om du läser det här, så är namnet (rubriken) till dig, Jag älskar verkligen dig! Du har fått mig att orka, att stå på egna ben! Du betyder så otroligt mycket<3!
Allt annat suger väl typ just idag, bad day I will say. Säg nån man kan snacka seriöst mä? Finns det någon? Vänskapen dampar sig typ:S? Kärleken... Kärlek på avstånd att inte berätta det heller suger oxå totalt, men snart kommer jag inte palla att bry mig längre! Liksom ibland vill man bara ta den lätta vägen, men det visar sig att vara den svåra vägen... Å jag får panik, jag vet inte vad jag själv vill heller, allt bara blir kaos så fort jag försöker mä nåt!? *Manodepsresiv?* Visst visst. Men när saker förändras väldigt sjukt, när man tror att man är vänner, å sen när den andre ger en dissen så känns livet skit! Men man försöker bry sig, men jag kankse ska skita i "dig" eller? Är det du vill? Jag gillade verkligen dig som vän! Shit va personligt det här blev =/. Men jag känner att jag måste få skriva av mig... If someone read. Jag saknar verkligen din närhet, men som sagt, Kärlek på avstånd, Besatt... men vi har i a f lovat varandra att alltid vara vänner. Hoppas att det håller. Kram.


Peak feber!

Distans idag... men jag vaknade vid 9, jätteont i huvudet, å hjärtat (onte för att det är alla <3 dag) å kan knappt andas. Panik, ingen är heller hemma... Ringer en kompis bara för att..., tappar typ rösten:S Aja, men sen pluggade jag lite.
Sen vare till att dra till Täby Centrum för att kolla på skidrean på Peak:P haha, det blev massa nya kläder, inte bara på Peak. Jacka från Peak, termobrallor från Stadium å skidglasögon, UTRUSTAD? Nån som ska till Romme 24-27/2-08 ? Ses?

Kommer hem, å mår helt skit, å kollar febern, eftersom jag har kännt mig häning hela dagen, 38! Jag brukar ha 36....!

:( Nån som vill pigga upp mig? :D

Kramar.

Träna-plattmage? Ätstörningar hu?

TJOOOO!

Jaha, nu har jag försökt att börja ha en regelbunden träning, men asså, måste man äta mera då eller?
Hmm, tränar inte så mycket... men tennis, springa, styrke å snart ridning igen. Har funderat på innebandy?!
SKOLMATEN, kan verkligen inte trycka ner det, asså blä!
Jag äter typ en choklad bit.... Jag kommer dö.
HAHA, jag sprang lite idag... å då såg jag hästar, men vädret å hästarna:S LERA, jag fasna typ vid häsatrna mä skorna, VITA!
Tur att mamma inte har kommit hem än, jag ska hinna duscha, städa å plugga lite, kanske äta lunch oxå.
Plugg plugg, ååå ATOMFYSIK BLÄÄÄÄ!


Magrutor eller plattmage? Kommer jag i huvudtaget lyckas.... näääe!

Någon som vill träna med mig? (A)

Pussar.

Vad ska man säga?

ORKAR INTE MER NU ASSÅ!


Vet inte exat vare är mä mig just nu, pallar typ inte skolan (vem gör det) Haha.
Men men, undrar hur det är med min tfnräkning, vågar inte kolla soldo grejset... men jag har nog dragt ner, har inte snackat så mycket med Mr. A, men Mr. J... men ändå inte:P HAHA.
BTW, vi har haft nationella prov två dagar denna vecka, trååååk. Men sånt får man leva mä^^.
För det mesta händer det inte så mycket egentligen, mer än att jag som sagt är glad för att laddaren kom.
ÅÅ snart är dags för Romme resa, men innan det är det nån skolresa... tyvärr, kostar ju... men kasnke blir kul. Kan ju hoppas i a f, funderar på bräda. Men jag orkar inte, jag får ju veta att "bästis" skulle me, å han skulle typ total dissa mig haha, tack hunny, men ändå, han gör som han vill^^. -.-" men han ville på nåt sätt åka med mig, intressant det kjag skriver. Har typ en trogen läsare, MIKAELA, tack!:D så funderar på att ha lösenord för att läsa nu:p för att ingen läser ändå^^, å ingen komenterear, (sorry Andreas, men en komentar...). ORKA! Jag vet inte, men är på ruskigt dåligt humör...
HATAHATAHATAHATAHATA, förlåt, men jag va tvungen XD.
Ska jag ta bort min blogg?
Ska jag ta bort min MSN? (NOOOOO WAAAAY)
Sen är jag väl helt elak -.-" haha.
VArför skriver jag för:( :S

Palla inte mig själv heller, nej, nu ska dra å dampa loss!

HEJ DÅ!

Ps. Timmy, du gick på det!<3 puss på dejj<3. Ds.

ÅNGEST? PANIK? STRESS?

Va äre här asså, jag venne, jag brukar åtminnstonde ligga i sängden vid den här tiden. Jag vaknade för en halv timme sen typ, klar vaken. Det är så himla läskigt, jag hade ett MMS, å ett missat samtal när jag vaknade, häääärliiigt, men jag skrev bara ett sms som svar till MMS, den andra vet om jag inte svarar så sover jag, det är typ tredje gången det händer.
Jag vet inte varför jag vaknade så sjuukt för, är det ångest? Panik över hur allt är och kommer bli? Stress, gymnasie valet!? Jag blir tokig... Det är inte real me att blogga öppet på natten, hehe, börjar bli lite halv "trött", men inte sova trött haha, säger ju att jag blir mer konstig på kvällen. Usch! Men men, får vara glad för det är tennis kl 14:15, ska bli skojj. Men jag vet inte om jag får spela, eftersom jag typ är sjuk... LIte feber, å ont i magen, å förkyld! Men asså, jag mååååste spela, eller jag vill i alla fall det.Börjar bli sugen på socker *OH NO*, allvarligt, jag kan ju inte äta socker nu, eller jo... Jag vet inte. Jag vill ha någon och snacka med... MSN, asså borde kanske sluta med det, jag vet inte! Jag får panik. Funderar på att blogga senare idag... men är det någon som läser? Nej, trodde väl det^^. Men OM det är det kanske jag ska uppdatera oftare?! Vaaaarföööör räker tiden heller aldrig till? Nej, nu ska jag försöka komma här ifrån. Ses...!?

Laddare å choklad ;D

YEY! Nu har min laptop laddare kommit, känns faktiskit riiiikigt brau! Nu äre ju ba så att läxorna ligger/låg här, men jag har ju lämnat in:S funderar på att lämna in detta mä, men jag vet inte:P. Haha.,
Nu har jag haft min mobil ett tag:P fungerar bra just nu i a f ;)

Nationella i svenska idag -.-" läsförtåelse, urk! men men:/

Till luch så blev det att ta reda på skillnaden mellan Plopp å Center, nån som vet? :O

Ge mig då svaret, då får du vet mitt:p haha kul kul... inte.


Ses!

Snöbollskrig med bakning xD

Hellu!


Idag har det varit en massa bus xP.

Jag sover typ aldrig enligt Mr. A, men det gör jag^^ (fråga inte när xP)
Jag fick ett MMS i natt å det har gjort mig otroooooligt glad, tack sötaste<3
Sen så när jag väl satt å pluggade svenskan så ringer hemtefn, å då så bestämdes det för att de skulle bli pulka åking.
Men även hårfärgning som flyttades till tisdag xD.
Det var ändå en väldigt lyckad dag asså, snöbollskrig för ingenting å muffinsbak men bästis.

Å nu e typ allt bokat inför sportlovets Romme resa:D Jag ska åka bräda:P Å pappa åbäste vän skiidooor!
Detta kommer ju sluta sååå seriöst *NOT*.

Heeey, måste typ gå å käka nåt nu, å snacka mä nåra kompisar!

Gärna dig liksom!

Pusshay.

Laptop...

Hej hopp! Känner att jag borede skriva lite.. ^^

Hmm, vad här hänt sedan sist? Jo, jag har varit sjuk i en vecka >.< å min laptop är trasig!
Det är sånna saker jag hänger upp mig på hehe, nej men asså, ja har börjat plugga lite distans, å det mesta av plugget ligger ju på laptopen =/.
Så idag så satt jag från 09:30 å skrev svenska novellen *yey* någon som vill läsa? Näääe, trodde inte det heller ^^
Jag tänker alldeles för mycket, om man nu kan göra det!!!!
Jag venne exat vad som händer, trodde verkligen att det skulle bli en underbar helg, men snarare tvärtom.
Fattar inte varför "okänd" sa så... men men, saker man får leva med helt enkelt.

Nu ska jag gå å se film me mamma å pappa -.-" orka! men men, finns ju inte mer å göra:S!


SÖTNOWS, ring mig<3<3 pussar!

RSS 2.0