Feber å jobb!

Hej.

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, jag mår SKIT, men jag måste till skolan imorgon.
Jag pallar inte att vara såå sjuk hela tiden:(.
Just nu sitter jag inne på MSN å snackar spanska med Alexander å svenska me Benjamin:P.

Puss
.

Orkar inte längre!

Hej.

Jag pallar inte längre, mår verkligen S-K-I-T, längtar härifrån. Visst, jag har världensbästa pojkvän, en underbar klass. Men allt suger liksom, även om jag har dem, det är nog de att jag vill bort från allt. LIFE SUX renut utsagt, pallapallapallapallapallapallapalla. Snart en månad kvar sen drar jag från Sverige, ÄNTLIGEN! Sen drar jag nog till gbg när jag kommer hem wiie:). Pallapallapallapallapalla. Jag vill ha tillbaka tiden då jag gillade mitt liv. Jag älskar dig Benjamin, men däremot hatar jag mitt liv.


Puss 

Foto: Lousie Brännlund.

Sleeping

Haej.

Idag pallade jag mig iväg till doktorn, men det var "bara" vrius, vilket betyder att det inte finns så mycket att göra åt. Mer än att vila dock.
Gick hem och sov igen, innan mamma kom hem, sen så städa jag rummet, vilket gjorde mig mycket sämre:(.
Ligger i sängen å MSN'ar med älsklingen nu:).

Får se när jag pallar mig till skolan igen, mår verkligen inte alls bra, 2 veckor sjuuk nu:( blääääää!
Aja, i helgen så ska jag nog vara med älsklingen, å shoppa tror jag:P vet inte ännu...

Ska nog kila ut från blogg.se nu:P Benjamin ringer nog snart så:)<3

Puss

Kunskap...

Hej!

Snart dags att lägga sig å sova, jag ska inte till skolan förens på eftermiddagen imorgon, är sjuk:( mamma tror att jag har fått halsfluss *härligt* nat. Gick lite tidigare frpn skolan idag å drog till älsklingen å sov ett tag, medans han pluggade:).
Nu e jag hemma igen, å tänkte bara skirva lite.

Hörs, puss<3

Jurudik, civilrätt å frossa!

God kväll!

Har kommit hem från återträffen, å sitter e "syrrans" tröja som hon givmilt gav mig typ =P thihi^^. Jag som alltid fryser :P.
Älsk pluggar massa jurudik å civilrätt, å jag saknar honom en massa å träffade honom för fyra fem timmar sedan... Jag hatar att vara ifrån dig, att få vara med med dig är så sjukt underbart. Har gått å blivit sjuk igen :S urk på dä:(
Jag vill va me älsk, fisk å kry, glad å flummig. Inte ledsen, deppad å irriterad:( jag pallar seriöst inte dä:(

God natt puss.


♥ Benjamin♥



En glad mig @ sommaren 2008.


Götgatan @ sidewalk express ;D

Tjooo!

Sitter på ett 7eleven å väntar på att Oscar ska komma tillbaka:p han gick tbx till lägenheten för å hämta some stuff till mig:) snäll du är=)<!

har spenderat lite cash idag määä "/ (A) typ, mat, häftstift åhalstabletter, har jätteont i halsen å vill hem å sova nu:(. Älskligen köpte en rock å Gh3 å slikonfodral till sin iPod, puss på'T!!! :D

Jag provade en väst, men liksom... "mamma, jag behöver studiebidrag :P men då lär jag få spara ett bra tag till^^.
Jag funderar på å logga ut nu=) känns som om vi har lite brottom! LÄR ER ATT KOMMENTERA MIN BLOGG, TACK! =)

Jag får skriva när jag kommer hem elelr ikväll=P.


Pussar


Staaaaaaan!

Hej!

Jag har precis fixat mig klart inför att vi ska åka å handla å sen drar jag å älsk in till stan, dels för att träffa Oscar å för att älsklingen ska köpa en ny jacka/kappa (tycdligen rock enligt "herr perfekt<3"=) å då ville han ha me mig, söööt han är asså!
Låter säkert fullkommligt fjortis nu, när jag sitter å skriver "älsk" i varenda mening;D men men, haha, alla kan faktiskt varea fjortisar. Det är normalt! Idag ska vi leka snobbar, så de blir en sväng på NK(A) haha, jag ska KOLLA på kläder (A) ^^ hur det nu kommer att gå! :P måste erkänna att folk SUGER på att kommentera min blogg! Det gör mig djuuuuupt besviken seriöööööst DAAAAAAAH! Näää, nu ska vi åka!

Louise

Godis ;D

Tjena!

Nu har älsk äntligen kommit hit :D, vi har myst en massa, å snart äre mat, älsk pluggar de borde jag åså göra *thihi* men jag tänkte blogga först;). Idag blir det nog bara film å lite mys:D. Sen imorn så drar vi relativit tidigt hemifrån för att bege sig för att handla och sen dra till stan för å träffa Oscar! Känns som om jag inte skriver nå vettigt "/ utan borde sitta å plugga, antingen svenska: "Att döda ett barn, analys" läsa " Parfymen", matte: - att kunna kapitel 1 engelska: some shit, som att typ läsa 37-40 =).

Nu har jag i a f fått lite ordning på my stuff i rummet å badrummet ;D så nu äre naaaajs (A).

Nu så mobbar typ mamma, pappa å Benjamin mig åxå:( bara för att jag e jag=( jag dampa på massa saker å dem bara garvar *som vanligt" alltid HATAD!
:( buhuuuuuu=(
Nu e Louise läääääseeen='(

Nää, nu ska jag gå å dö. X)

Plugg. hej hej, jag går natuuuurveeetenskaaaap YÄÄÄÄY :D
beesta!


Frossa!

God morgon!

Nu har jag städat sedan kl. 9, å pluggat, jag är fortfarande sjuk *gaaaah*, men städa var jag tvungen att göra, å plugga kan va najs:).
Sitter å väntar på att älsk ska komma hit nu:), vi ska ta de lugnt å plugga! Ska snart hoppa in i duschen å laga lunch medan mamma hämtar honom:), jag vill självklart hänga med å hämta honom, men nån måste laga mat"/
Imorgon fyller Fredrik år :D, å imorn ska jag träffa Oscar:).

Jag har gjort om i rummet nu:), nu sover jag i en 2m säng ist för 70cm säng:P mycket mera andrum nu:) skrivbordet e flyttat, å jag kan surfa från ett bord nu:D.
De suuuuger å va sjuk, jag mår såååå baaajs:( orka:( vi som hade ännu mer planer för helgen, men nu blire bara å möta Oscar å va hemma å jobba:( SUUUUX, vill verkligen inte jobba i helgen! Jag har en jobbig frossa som inte går över! Men men, istaället för att klaga ska jag dra å duscha å fixa mig.

Bloggar kanske ikväll igen, puss.


Sova...?

Hejhopp...
Jag ligger i sängen, å bara fördriver tiden tills jag får spendera massa tid med älsklingen, längtar! Jag är fortfarande sjuk, jag skaknar klassen:( å baby<3
Ligger å lyssnar på Danny - Stay, underbart fin låt!
Messat lite me älsk han sitter hemma i Näsbypark å pluggar civilrätt:)
Pluggade klart kemin idag *duktigt* mahaha, jag fattade hur man skulle göra å varför :D haha a miracle! (A)
Imorgon kommer Oscar till Sthlm:) så ska träffa honom en snabbis på lördag tror jag:D.
Borde stänga av datorn å sova nu...
Pussar


Feber!

Hej!

Jag har feber, blää! Jag blir så himla däckad å deprimerad... Jag skulle ha jobbat ikväll, men nää, no way sa pappa"/ inte om jag har feber, jag skulle egentligen jobbat idag å gått till skolan imorn, men nu gör jag varken eller. Imorn äre torsdag åxå, det betyder att jag skulle ha sovit hos älsklingen, men det funkar inte heller :'( *dumma feber* jag saknar Benjamin skita mycke när jag inte är med honom och får känna hans närhet. Det gör liksom ont, att inte få känna hans om famnade kramar, ljuvliga kyssar å allt med honom! Varje minut som jag är ifrån honom känns som en oändlig evighet, när jag är med honom går tiden alldeles för fort, jag vill vara med honom hela tiden! 

BTW, jag har skaffat facebook xD. 

I helgen så ska mamma å pappa bort, å då är jag å älsk ensamma=) då blire nog myskväll, party, eller filmkväll=)
                                              


Puss på'T

 K Ä R L E K <3


                              








 


Hur jag träffade älsk=)

Hejsan!

Det var nån som kommenterade och frågade ifall jag kunde berätta hur jag träffade Benjamin, så tänkte att jag skulle dra det=) för det är egentligen lite små sjukt ;)

Det började väl med att det var en gemensam kompis till oss båda, eller rättare sagt, dem två hade bestämt sig för att ses, men efter tag så bestämde sig "M" för att ta med honom till Ungdomsgruppen, kvällen då vi skulle ha grillning ute vid sjön...
Sen så fortsatte han komma med "M" å sen bad "M" mig att snacka med Benjamin om nåt...
Sen så sa Benjamin att han behövdehjälp med matten, och jag hade precis vrål pluggat just det kapitlet, så jag kunde hjälpa honom med det. Sen fortsatte vi umgås, och jag insåg att jag saknade hans närhet när jag inte var med honom...
Men så åkte jag till Frankrike, och jag hade faktiskt kontakt med honom där ocå.
När jag kom hem så sågs vi redan dagen efter, som vanligt hade vi jättekul tsm å allt=)
Sen så körde vi SPK, den 15/8-08 när jag sov hos Gemma som fyllde år(=.
Sen så blev vi helt enkelt tillsammans.

Just nu så är jag hemma hos honom å lagar mat=P

Jag älskar Benjamin.

Puss
 

RSS 2.0